miercuri, 9 aprilie 2014

Domnul Iepurila


A trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic, am fost prinsa cu alte mici indeletniciri. Nici de crosetat nu am mai crosetat, exceptie facand o husa de telefon pentru o prietena, dar pe care nici nu am apucat sa o fotografiez. 

Zilele trecute din plictiseala in primul rand si din dorinta de a realiza ceva specific sarbatorilor care se apropie, m-am apucat de cautat modele de inspiratie. Imi doream ceva nu foarte complicat, nu am realizat pana acum jucarii prin tehnica Amigurumi, deci sa fie relativ usor de realizat si sa am materialele necesare acasa. Prin sapaturile mele pe www.pinterest.com am gasit un iepuras realizat din doua parti si cusut pe lateral. Am inceput fara sa stau prea mult pe ganduri sa-l fac si eu. Dupa primele 3 randuri m-am gandit sa-l adaptez si sa incerc sa-l crosetez in cerc si asa am realizat corpul, care semana mai degraba cu un om de zapada murdar :)). Dupa ce am crosetat si urechile a inceput sa semene cu ce voiam eu sa fac, apoi i-am facut si labutele. Am muncit o dupa amiaza intreaga ca sa-i realizez toate componentele. 
Dimineata urmatoare am fost foarte nerabdatoare sa-l termin asa ca inainte de orice altceva am continuat sa mesteresc la iepure si nu m-am lasat pana nu i-am cusut toate partile corpului si i-am confectionat si o codita, pentru ca orice iepure care se respecta are si codita. 
Eu sunt foarte incantata de ce a iesit din manutele mele :).

Febra Amigurumi m-a prins destul de tare, asa ca ieri seara am crosetat si un puisor galben, pe care urmeaza sa-l asamblez astazi. 
Pe www.facebook.com/cristinacroseteaza sunt diferite lucrusoare realizate de mine.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu